EcoSpa

Българска професионална козметика

Красота с кокосово масКокосова терапия за тялоло


Екзотичното масло от тропически кокос обгръща в мекота, подхранва и овлажнява кожата и я поддържа красива. То е естествен овлажнител на кожата и я предпазва я от дехидратация като й придава енергия и виталност.
Терапия: Подхранващ пилинг с фино смлени кокосови стърготини и релаксиращ масаж с кокосово масло
Стъпки:
1.    Пилинг на тялото с кокосово масло и натурални кокосови стърготини и кокосово брашно. След пилинга кожата става гладка и нежнa.
2.    Релаксиращ масаж с Кокосово олио - изумително съчетание на благоприятно въздействие на масажа с лечебното действие на кокоса. Кокосовото масло  отделя биологично активни вещества, абсорбира токсините и помага за бързото им изхвърляне от организма. Въздейства се не само върху кожата и подкожната тъкан, но и на кръвообращението, лимфотока, и нервната система. След прилагането му, кожата става копринено мека и се подобрява общото състояние на организма.
3.    Маска и пакетиране с подхранваща маска с кокосово масло – има антиоксидантно и тонизиращо действие, съдържа още хидратиращи компоненти, витамин Е и масло от сладък бадем, които правят кожата неустоимо красива. Успокоява и с антибактериален ефект. Подхранва сухата кожа и балансира проблемната.

Ефекти: Кокосовото масло спомага за нормализирането на pH и образува здравословен биофилм, детоксикира и лекува цялото тяло, лекува хронична умора,  лекува хронични кожни проблеми, подобрява съня.