EcoSpa

Българска професионална козметика

Копринен Тоник – Освежаващ почистващ тоникПочистващ лосион Профидeрм

Почистващ и тонизиращ копринен тоник с алое вера и водораслов комплекс за цялото лице, включително очите. Довършва почистването в дълбочина, без да дразни кожата, хидратира и успокоява дори чувствителната и дразнима кожа. Изключително богата формула с 5% алое вера плюс фукогел и мултиминерален коктейл.


Копринено мляко - Освежаващо почистващо мляко

Деликатно почистващо и дегримиращо тоалетно мляко с алое вера, без алкохол, за цялото лице и околоочния контур. Подходящо за всеки кожен тип, включително и дразними кожи. Финнa и овлажняваща текстура, обогатена формула с фукогел и алантоин. Почиства без дразнене или изсушаване, подходящ продукт и за чувствителни кожи.


Диамантен дермоабразиращ пилинг с перлен екстракт

Дълбокопочистващ продукт, комбинация от ензими, екстракт от перли и дермоабразиращи кристалчета от перли и рубинов прах. Изглажда кожата и придава седефен блясък. Почиства нежно и ефикасно. Не причинява алергични реакции и дразнене.


Ензимен седефен пилинг 2 в 1 – Пилинг и Маска

Активен пилинг без абразивни частици, подходящ за всеки кожен тип включително чувствителни и тънки кожи. Нежно отстра нява замърсяванията по кожата и стимулира обновяването и. Избистря тена и оставя приятно усещане за мекота и свежест.


 Маска № 3 Почистваща маска

Почиства дълобко порите и изглажда релефа. Регулира излишната себумна секреция. Интензивно матира и предотвратява лъщенето на кожата през деня.